Dessa menyidéer kommer att tillfredsställa alla, från köttätare till veganer

Image result for CATERING IN STOCKHOLM

Mellan arga vänner, skilda föräldrar, och din bästa vän som dejtar ditt ex, att välja förutbestämda platser för ditt bröllop kan vara svårt. Det kan vara ännu svårare att bestämma hur man ska lyckas mata alla dessa människor – med alla sina olika preferenser och allergier. Om du är vegan eller har många vegan gäster behöver du inte få panik: Det finns mycket du kan göra för att se till att alla är nöjda.

Vi pratade med några experter för att de se vad de har för råd angående, fantastiska rätter, anmärkningsvärda leverantörer och till och med några recept som kommer att hålla alla från köttätare till veganer och till och med kannibaler som din bästa vän (JK) strömförande och redo att festa.

OFFBEET

Offbeet är en familjeägd vegan restaurang och cateringföretag i Storbritannien som erbjuder innovativa rätter till de som drömmer om mer än bara intetsägande tofu efter att ha vandrat ner i gången. Peter Axworthy, grundaren och chefskocken på Offbeet, älskar att använda jackfruit, som kan marineras och kokas för att vara precis som drog fläsk. Hans rödbetor hamburgare är också oerhört populär, toppad med cashew majonnäs, coleslaw, pickles och lök. Och till efterrätten säger han att veganer inte borde lämnas utanför bröllopskakan. Offbeets vegankakorecept är läckert (se nedan), särskilt när det är parat med kockens cashewglass.

The (Vegan) Caterer

The (Vegan) Caterer, som serverar Portland, Oregon, region, kusten och omgivande områden, specialiserar sig på att förvandla klassiska komfort mat till veganer. Ja, grundaren Josh Raymond kan tillverka makaroner och ost, butternut squash-gnocchi, thailändska vårrullar och bakade enchiladas – alla veganer utan köttslig dörröga. Medan Josh inte bakar kakor, erbjuder han kokosnötter macaroons och andra bakverk till sina veganer. Han leder också kunder till veganer i närheten som SweetPea, Back to Eden och Shoefly Vegan Bakery.

Ryan Brown Catering

Ryan Brown Catering är en go-to i New York för vegan catering. Brown arbetar hårt för att inte bara producera genomsnittliga veganrätter, utan de som är tillverkade av lokala, säsongsbetonade ingredienser. Hans specialiteter inkluderar tryffelfava bönhummus på jicama croutons, grönkål, röd endiv och vattenkrönssallad med citrus och granatäpple, och miniatyr glutenfria (och vegan) citron kakbitar med kokos “vispad grädde.”

Miss Rachel’s Pantry

Rachel av fröken Rachel’s Pantry, vars nio år gamla cateringtjänst når hela tristatområdet, säger att de flesta av hennes händelser domineras av köttätare (och dikterats av veganer) – så hon arbetar hårt snälla dem alla. Hennes meny innehåller hjärtan av palm krabba “kakor” kakor med pepparrot aioli och kudde gnocchi med arv tomater. Under cocktajtimmar sätter hon ihop välsmakande bitar som truschel vildsvampbruschetta. Här är hennes enkla grepp: “Kok inte något du inte vill äta själv. Jag har varit i traditionella bröllop där mitt alternativ har varit en halv tomat som är fylld i en smördeg. En gång fick jag en cylinder av olämplig tofu med morötter runt omkring sig. Det är dumt. “

Marcey Brownstein

Vid Marcy Brownstein Events glömmer teamet håliga kött för säsongsbetonade ingredienser som blomkålsstek och hjärtliga portobellosvampar för att behaga både veganer och rovdjur. Om ditt bröllop inte är helt vegan men du vill tillfredsställa några veganer i mängden, kommer detta team med mango och gröna papaya sommarrullar med söt chilisås och King Oyster svamp ångade bullar med miso reduktion. Till dessert rekommenderar Brownstein Lael Cakes (med smaker som citron lavendel och pumpa espresso) och Van Leeuwen Ice Cream.

Sticky Fingers Sweets & Eats

Doron Petersson driver Sticky Fingers, ett veganskt kafé i Washington, D.C. Medan hon erbjuder smakfull mat, överträffar Peterson sig med desserter. Hon erbjuder minikakor i mocka och tiramisu, muffins, diverse kakor och munkar (!). Pajer är alltid en hit, liksom individuella kakor. Vaniljkakan med en syrlig körsbärsfyllning toppad med rostad mandel frostning är bland hennes mest populära kombinationer.

Gelateria Amore

Är ett familjeägt företag som har en lång historia inom catering Stockholm. För många är vi det första valet bland både företag och privatpersoner som söker prisvärda och smakfulla menyer med färska och fräscha ingredienser. Förutom att vi lagar all vår catering mat själva så driver vi även vårt eget cafe på Långholmsgatan 5, där vi dagligen bakar allt från bröllopstårtor till traditionell italiensk gelato.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here